Follow Us @soratemplates

Isnin, 17 Disember 2018

MMSOS ~ Aplikasi Bantuan Kecemasan untuk semua...

Assalammualaikum semua...
Salam sayang dan salam ceria daripada Linda...😊😊😊

Kata orang dulu-dulu, malang tak berbau...tapi dengan adanya aplikasi daripada MMSOS ni segalanya tidak menjadi masalah lagi...samada kita sedang berada dalam kecemasan dan dalam apa jua masalah sekalipun, MMSOS sedia membantu walaupun di mana jua kita berada..

Di sini Linda share kan serba sedikit info tentang MMSOS...Apa itu MMSOS, bila kita perlukan MMSOS dan kelebihan MMSOS...

MMSOS SATU APLIKASI MANTAP DALAM MELINDUNGI DAN 
MENGURANGKAN BEBANAN RAKYAT

MM Synergy Sdn BhdMMSOSPanic Button” merupakan aplikasi bantuan kecemasan “Creating Awareness”. Merupakan kempen menanam dan menyemai kesedaran rakyat akan kepentingan aplikasi MMSOS ini, 
dengan hanya menekan “Panic Button” para pengguna yang berdepan dengan kecemasan seperti kecemasan kes ragut, rompakan, serangan, jenayah harta benda, kecurian kenderaan, kebakaran, pembuli jalan raya, cubaan rompakan, perbuatan yang mencurigakan, membantu dalam memaklumkan ahli keluarga bila berlaku kecemasan, tunda kenderaan, tuntutan insuran, ‘jump start’ kereta, membantu ganti tayar pancit atau rosak dan mengatur ambulan.

Aplikasi ini merupakan yang pertama seumpamanya di Malaysia, kerjasama bantuan ambulan, polis, bomba, hospital atau klinik, laporan jenayah, motor assist dan kaunseling yang mudah diakses.

MMSOS beroperasi 24 jam, tujuh hari seminggu dan 365 hari sepanjang tahun. Pengguna boleh menggunakan perkhidmatan ini pada bila-bila masa dan di mana sahaja ketika mengalami kes kecemasan. Apabila berlaku kecemasan, mereka hanya perlu menekan butang kecemasan dan team SOS Response akan membantu pengguna mengenal pasti dan menyelesaikan masalah yang dihadapi serta mendapatkan bantuan yang terdekat dengan anda. Anda sebagai pengguna boleh monitor status anda melalui aplikasi ini.

Aplikasi ini dimuat turun secara percuma di Play Store dan Apps Store dengan hanya klik http://bit.ly/2mC6Y03. Kemudian buat pendaftaran dengan memasukkan butiran diri.
MMSOS sedia membantu

MMSOS sedia membantu

MMSOS sedia membantu

Kelebihan Melanggan Aplikasi MMSOS :

• Kelebihan melanggan aplikasi ini, percuma ‘Personal Accident Insurance’ (value worth 50,000).

• Percuma pemeriksaan kesihatan (worth RM365).

• Diskaun 70% untuk ‘Car Tinted’.

• Diskaun 40% untuk pakej percutian ke Marina Island (all in package for 2 person, 3D2N + Dining).

• ‘Special rate’ untuk memperbaharui insuran kereta.

• ‘Special rate’ untuk penyelenggaraan kereta.

‘Ambulance fees’.

• Percuma ‘towing’.

Pengenalan aplikasi ini adalah tepat pada masanya, sekali gus dapat membantu kerajaan dan polis memastikan kadar jenayah di seluruh negara terus menurun dan rakyat sentiasa berasa selamat. Ia juga membantu dalam mengurangkan kos bebanan pengguna.

Boleh ikuti langkah-langkah di bawah untuk hangpa Sign-Up 👇

Lawat laman web : http://www.mmsos.my. Selepas tu klik ‘Join Us’.


Isi maklumat diri dan submit...

Buat pembayaran melalui kad kredit, debit or IBG.


Info MMSOS


Alamat : No. 2, Jalan Arfah 2, Seri Kuching Business Park, Off Jalan Kuching, 51200 Kuala Lumpur.
Laman web : www.mmsos.my
Hubungi : 03-6242 4895
Facebook : https://www.facebook.com/mmsos.my/
Instagram : https://www.instagram.com/mmsos20181/

PS: So! Tunggu apa lagi...cepat-cepat download dan gunakan disaat kita dalam kecemasan dengan hanya menekan "Panic Button"... sediakan payung sebelum hujan tau!!!...

#mmsos #mmsossocialmedia #menarakl #kltower #menarakualalumpur 

1 ulasan: