Follow Us @soratemplates

Ahad, 28 Oktober 2018

Gloria Jean's Coffee @ KPJ Rawang..💖

Assalammualaikum semua...
Hai...

Berita baik untuk semua penduduk Rawang dan yang sekitar dengannya. Hehe~ sebenarnya linda nak share dengan hangpa yang berada disekitar Rawang untuk singgah dan lepak-lepak santai kat satu Coffee House ni. Sapa pernah dengaq Gloria Jean's Coffee?...

Gloria Jean's Coffee yang satu-satunya terdapat kat area Rawang iaitu dalam KPJ Rawang. Gloria Jean's Coffee ni bukan untuk mereka yang bekerja atau yang pergi ke KPJ Rawang saja tapi untuk sesiapa saja yang teringin dan peminat tegar kopi...boleh la singgah sini


Baru-baru ni jiran Linda ajak Linda pi lepak kat Gloria Jeans Rawang ni.. wow! Memang best lepak kat sini sebenarnya..ada privacy sikit sebab suasana tempat ni tak terlalu padat..boleh jugak la kalau kita yang tengah stress tu lepak2 sambil minum coffee dia...Gloria Jean's Coffee menawarkan pelbagai menu minuman espresso dan kopi seluruh kacang serta teh istimewa bersama-sama dengan kek, pastri, makanan ringan, kuih dan biskut.  

Ini adalah minuman-minuman panas yang tersedia ada...pilih la yang mana menjadi pilihan tekak hangpa...😁"Biji-bijian yang disajikan di Gloria Jean's Coffees dipilih dengan teliti dari kualiti tinggi, benih Arabica yang ditanam di seluruh dunia dan dipanggang menggunakan peralatan terkini. Sebagai kesaksian terhadap dedikasi dan keghairahan Gloria Jean's Coffees mengenai kopi, seorang barista yang terlatih telah membuat setiap minuman untuk kesempurnaan yang kaya dan akan selalu menjadi lebih bahagia untuk melayani setiap tetamu di outlet".

Gloria Jean's Coffees secara konsisten menawarkan minuman baru yang menarik dan inovatif. Inilah satu lagi inisiatif yang diambil oleh Gloria Jean's Coffees dalam mencipta pengalaman kopi muktamad. Mewujudkan 'Rayuan Konsep Antarabangsa', pelanggan yang memasuki kedai segera disergap di dunia Gloria Jean's Coffees dan Pengalaman Kopi House. 

Ini pula adalah minuman sejuk yang turut ada di Gloria Jeans Coffee...


 

Jadi, jom kita singgah dan cuba apa yang telah disediakan di Gloria Jean's Coffee di KPJ Rawang..
Tiada ulasan:

Catat Ulasan